Paskahousu säännöt

Lataa Netflix-elokuvia

Matkustaminen voi olla yksi palkitsevimmista kokemuksista, mutta usein siihen liittyy myös pitkiä tylsyyden ja toimettomuuden jaksoja. Olitpa sitten jumissa bussissa, jossa ei ole WiFi:tä, tai odottamassa lentokentällä tuntikausia, mikset hyödyntäisi aikaasi lataamalla Netflix-elokuvia myöhempää katselua varten?

Netflixin kirjasto

Netflixillä on laaja kirjasto tv-ohjelmia, elokuvia ja dokumentteja, jotka ovat ladattavissa sovelluksesta. Sinun tarvitsee vain avata Netflix-sovellus, valita mitä haluat katsoa ja klikata ”lataa”. Kun elokuva on ladattu, se näkyy Lataukset-välilehdelläsi, joten voit katsoa sitä milloin tahansa ilman internet-yhteyttä. Voit jopa jatkaa elokuvan katsomista siitä, mihin jäit, vaikka vaihtaisit laitettakin.

Netflix-elokuvien lataaminen matkalla voi olla loistava tapa ottaa kaikki irti ajasta ja auttaa matkaa kulumaan nopeammin. Lentokentällä vaihtolentojen odottaminen voi olla todella turhauttavaa, mutta jos sinulla on elokuva tai tv-ohjelma katsottavana, se saa ajan kulumaan paljon nopeammin ja miellyttävämmin. Voit myös käyttää ladattuja Netflix-elokuvia pitkillä, ruuhkaisilla matkoilla, kun luotettavaa Wi-Fi-yhteyttä ei ole saatavilla.

Tallennustilan säästäminen

Netflix-elokuvien lataaminen Netflixistä on hyödyllistä myös laitteen tallennustilan säästämiseksi. Monissa laitteissa, kuten kannettavissa tietokoneissa tai tableteissa, on nykyään rajallisesti tilaa. Latausvaihtoehtojen avulla pääset käsiksi suurempiinkin nimikkeisiin, jotka eivät normaalisti mahtuisi laitteesi varattuun muistiin. Lisäksi sinun ei tarvitse huolehtia akun loppumisesta – kun elokuva on ladattu, se toistuu loppuun asti ilman lisälatausta.

Netflixin valikoima muuttuu riippuen missä maassa katsot, joten on hyvä tutustua valikoimiin ennen matkaa. Näin tiedät etukäteen, mitä nimikkeitä on ladattavissa ja voit varmistaa, että laitteessasi on riittävästi tallennustilaa niiden lataamiseen. Netflix-VPN on hyvä tapa saada kansainvälistä sisältöä ulkomailla matkustaessasi. VPN:n avulla voit ohittaa maantieteelliset rajoitukset ja käyttää Netflix-kirjastoja muista maista. Tämä tarkoittaa, että voit ladata elokuvia ja sarjoja, joita ei ehkä ole saatavilla kotimaassasi.

Lopuksi Netflixistä ladatut elokuvat voivat tarjota sinulle jotain nautinnollista katseltavaa, kun palaat pitkältä matkalta. Kun olet ollut poissa jonkin aikaa, uusimpien tv-sarjojen ja elokuvien katsominen voi olla loistava tapa rentoutua ja saada yhteys perheeseen ja ystäviin. Viimeinen asia, jonka kukaan haluaa, on jäädä paitsi suosikkiohjelmastaan huonon internetyhteyden tai rajoitetun ruutuajan vuoksi – lataamalla voit katsoa ohjelmia rajattomasti silloinkin, kun WiFi ei toimi!

Netflix-elokuvien lataamisen edut

Netflix-elokuvien lataamisen edut matkalla ovat moninaiset. Ensinnäkin se säästää arvokkaita datamaksuja, jotka tulevat videoiden suoratoiston yhteydessä. Toiseksi, sen avulla voit hyödyntää matkoilla vapaa-aikasi parhaalla mahdollisella tavalla ja viihdyttää itseäsi pitkillä matkoilla. Kolmanneksi se tarjoaa pääsyn kansainväliseen sisältöön, jota ei ehkä ole saatavilla kotimaassasi.

Sama koskee Netflixin tv-ohjelma valikoimaa – VPN:n avulla voit käyttää ulkomaisia Netflix-kirjastoja ja ladata nimikkeitä, jotka eivät normaalisti ole saatavilla alueellasi. Näin sinun ei tarvitse koskaan jäädä paitsi uusimmista tv-sarjoista tai elokuvista, vaikka matkustaisitkin kaukana kotimaastasi!

Suoratoiston vaihtoehdot

Matkalla saatat huomata, että internet-yhteys on epäluotettava tai rajoitettu. Lataamalla elokuvia etukäteen voit varmistaa, että sinulla on jotain katsottavaa ilman keskeytyksiä. Netflixin lisäksi sinulla on paljon muita suoratoisto vaihtoehtoja jotka antavat myös latausvaihtoehdon. Esimerkiksi muut suoratoistopalvelut, kuten Amazon Prime, Hulu ja Disney Plus, tarjoavat latausvaihtoehtoja sisällölleen. Näin voit katsoa elokuvia ja TV-ohjelmia teräväpiirtona ilman huolta internet-yhteytesi laadusta. Jokaisella palvelulla on omanlaisensa sisältö, joten kannattaa tutustua kuhunkin palveluun ja katsoa, mitä on tarjolla.

Markkinoilla on myös kolmannen osapuolen suoratoisto vaihtoehtoja, joilla voit ladata monelta eri streaming-palvelulta yhteen paikkaan. Esimerkiksi, Plex- tai Audials-sovelluksen avulla voit käyttää elokuvia, TV-ohjelmia ja podcasteja monilta eri alustoilta yhdessä paikassa. Näin on helppo löytää jotain, joka sopii kiinnostuksen kohteisiisi, makuusi ja katselutottumuksiisi.

Netflix-elokuva ehdotukset matkallesi

Olipa kyseessä sitten toiminnantäyteinen blockbuster, romanttinen komedia tai opettavainen dokumentti, löydät varmasti jotain, joka sopii kiinnostuksen kohteisiisi. Tässä on lista Netflix-elokuvista joita suosittelemme katsottavaksi pitkän matkan aikana:

1. The Irishman: The Irishman on rikosdraama, joka seuraa Frank Sheeranin, mafian palkkamurhaajan, elämää joka työskenteli 1960- ja 70-luvuilla Amerikan järjestäytyneen rikollisuuden pahamaineisimpien hahmojen rinnalla.

2. Roma: Roma on Oscar-palkittu elokuva, joka kertoo nuoresta taloudenhoitajasta, joka työskentelee keskiluokkaisessa perheessä Meksiko Cityssä 1970-luvulla ja hänen pyrkimyksistään sovittaa yhteen kotitöitä ja henkilökohtaisia tavoitteita.

3. A Marriage Story: A Marriage Story on draama avioeroprosessissa olevasta pariskunnasta ja heidän matkastaan kohti hyväksyntää ja ymmärrystä.

4. The Social Network: The Social Network seuraa Facebookin perustamista ja näyttää, miten kunnianhimo, onni ja petos muokkaavat sen menestystarinaa.

5. Bird Box: Bird Box on postapokalyptinen trilleri äidistä ja kahdesta lapsesta, joiden on selviydyttävä tuntemattomasta maailmasta ja vältettävä salaperäisiä voimia.

6. Parasite: Parasite on Oscar-palkittu korealainen synkkä komedia, jossa seurataan kahden hyvin erilaisen perheen elämää ja heidän kamppailuaan rikkauden, köyhyyden ja luokkatason eriarvoisuuden kanssa.

7. Ladybird: Ladybird on draamakomedia, joka kertoo 17-vuotiaan tytön elämästä, kun hän yrittää selviytyä lukion ja perhe-elämän monimutkaisuuksista.

8. The Big Sick: The Big Sick on romanttinen komedia, joka perustuu kahden Amerikassa asuvan pakistanilaisen todelliseen suhteeseen.

Netflix-ohjelma ehdotukset matkallesi 

Netflix tarjoaa myös paljon tv-ohjelma vaihtoehtoja. Tässä on lista Netflix-ohjelmista joita suosittelemme katsottavaksi pitkän matkan aikana: 

1. Black Mirror: Black Mirror on tieteisfiktiosarja, joka tutkii, miten teknologia vaikuttaa ihmisten elämään ja yhteiskuntaan.

2. Stranger Things: Stranger Things on 1980-luvulle sijoittuva yliluonnollinen kauhudraama, jossa seurataan nuoren pojan katoamista ja hänen perheensä pyrkimyksiä löytää hänet.

3. The Crown: The Crown seuraa kuningatar Elisabet II:n valtakautta hänen hääpäivästään vuonna 1947 aina nykypäivään asti.

4. The Good Place: The Good Place on komedia-draama, joka seuraa ryhmää ihmisiä, jotka yritetään sijoittaa taivaaseen tai helvettiin.