Maailman hienoimmat matkakohteet!

Oletko aina haaveillut matkustavasi maailman hienoimpiin paikkoihin? Miltä kuulostaisi paratiisiloma esimerkiksi Malediiveilla? On satoja erilaisia matkakohteita, joiden olemassaoloa on todella vaikea edes käsittää! Pyrimmekin seuraavassa artikkelissamme listaamaan hieman yleisiä vinkkejä, ohjeita, sekä niksejä tuleville matkoillesi. Olemme toimituksemme kanssa reissanneet ympäri maailman, jo lähes 20 vuotta. Mikäli matkailu kiinnostaa, suosittelemme pysymään seurassamme!

Aloitamme matkamme aina niin tarunhohtoisesta Espanjasta. Espanjahan on täysin uskomaton maa, sillä siellä on niin erilaista kulttuuria, minne ikinä sitten kuljetkin! Varsinkin urheilun ystäville, (eritoten jalkapallon!) on kaikenlaista tekemistä tuossa ihanassa maassa! Voisimme hieman raapaista esimerkiksi Barcelonaa pintaa syvemmältä. Barcelonassahan pelaa yksi maailman kaikkien aikojen parhaita jalkapalloseuroja, FC Barcelona. Barcan kotipelit pelataan Camp Nou stadionilla, jonne mahtuu lähes 90,000 katsojaa! Tämä on todella iso stadium, eikä se suotta ole yksi euroopan hienoimpia nähtävyyksiä, kun puhutaan jalkapallosta! Camp Noulta löytyy myös esimerkiksi sen yhteyteen sijoitettu ostoskeskus. Ei ihan samanlaista taida nähdä HJK:n sonera-stadiumilla?

Espanjassa pääset siis nauttimaan kaikenlaisesta kulttuurista, niin viihteen, kuin esimerkiksi historiankin parissa. Lippujen hinnoista ei kannata huolehtia, nimittäin suurimpiinkin museoihin pääset vain muutamalla eurolla! Esimerkiksi jalkapallo-otteluihin (Ei barcelonan, tai Real Madridin tietystikään) pääset myös n. 20€:llä sisään! Todella halpaa, mikäli vertaat esimerkiksi suomen hintoihin. Myös janoisempia matkalaisia hemmotellaan, sillä kylmän oluen saat todella edullisesti, n. 2€:llä baarista! Lisää matkavinkkejä pääset lukemaan esimerkiksi osoitteesta: www.rantapallo.fi

Espanjan jälkeen olisikin varmasti kiva ottaa suunta kohti seuraavaa matkakohdettamme. Seuraava matkakohteemme löytyykin Egyptistä. Egyptissä tietysti lentokenttä (hurghada) on yksi hirveimpiä mitä olet koskaan nähnyt, mutta sen ei kannata antaa vaikuttaa lomaasi! Egypti on täynnä historiaa (pyramidit, muumiot, faaraot jne), sekä se on upean punaisen meren rannalla. Ennen kuin olet snorklannut punaisessa meressä, et voi sanoa että olet kokenut kaiken! Todella lämpimässä, sekä kristallin kirkkaassa vedessä on upeaa sukeltaa, sekä tutkia meren alta löytyviä aarteita. Egyptissä lämpötilat saattavat Elokuun lopulla yltää yli 40 celsiuksen, joten ajoitathan matkasi sen mukaan. Joko todella aikaisin keväällä, tai sitten myöhään syksyllä. Emme suosittele kuumimpaan aikaan Egyptiä, sillä tuo kuumuus on todella raskasta. Egyptissä ruokakulttuuri on myös todella mielenkiintoista, mutta pidäthän aina käsidesiä saatavilla, sillä et välttämättä halua ulkomailla sairastaa mahatautia! Tämä pätee lähes kaikkiin matkakohteisiin, sillä bakteerikanta on tietysti hyvinkin erilainen, mitä se on esimerkiksi suomessa.

Mikäli pitäisimme matkaajalle yleistä ohjekirjee, voisimme myös mainita yhden asian lentämisestä. Lennon ajaksi on varatta tarpeeksi aktiviteettia, sillä pitkät lentomatkat saattavat tylsistyttää kokeneemmankin matkaajan. Käsimatkatavaroihin on myös hyvä ottaa yksi vaatekerta mukaan, siltä varalta että matkalaukkusi ei löydä perille. Tätä tapahtuu tosiaan hyvin harvoin, mutta aina kannattaa varautua! Sanomattakin on myös selvää se, ettei passia, lompakkoa, avaimia tai vaikkapa puhelinta kannata jättää matkalaukkuun, juuri edellämainituista syistä.

Mikäli sinua kiinnostaa esimerkiksi matkaoppaana toimiminen, otathan meihin yhteyttä. Voit jättää pienen viestisi meille, alla olevaan kommenttikenttään. Jätäthän myös sähköpostiosoitteesi, jotta voimme vastata sinulle. Etsimme siis todella reipasta, kokeilemisenhaluista, sekä nuorta henkilöä, joka lähtisi valloittamaan maailmaa kanssamme!

Vastaamme kaikkeen palautteeseen muutaman päivän sisällä, niin nopeasti kuin vain pystymme. Mikäli sinulle tulee jotain lisäkysymyksiä, voit laittaa sähköpostia suoraan toimituksemme sähköpostiosoitteeseen.

Toivotamme sinulla mukavaa alkavaa talvea, sekä rauhallista joulun odotusta.