Yllätä rakkaasi kylpylälomalla

Ystävänpäivä lähestyy ja monella saattaa olla lahjasuunnitelmat vielä vaiheessa. Päätimme tulla kertomaan muutaman vinkin, joiden avulla pääset yllättämään oman poika – tai tyttöystäväsi pienen hemmottelun kera. Kylpylähemmottelut ovat aina loistava irtiotto arjesta, sen vuoksi se kannattaa lisätä aikatauluun juuri ystävänpäivän alla. Suomi on täynnä upeita kylpylähotelleja, jotka tarjoavat erilaisia pariskuntapaketteja, jotka taas sisältävät hierontaa, erilaisia hoitoja ja illallisia ja muita romanttisia aktiviteetteja. Keräsimme tähän artikkeliin kolme parasta vaihtoehtoa kylpälomalle, jota Suomen parhaimmat kylpylät tarjoavat. Kyseessä on kolme loistavaa kylpylää, jotka kuitenkin erottuvat toisistansa suuresti palveluiden, sijaintinsa sekä ominaisuuksiensa myötä.

spa

Break Sokos Hotel Eden – trooppista tunnelmaa

Ensimmäisenä haluamme esitellä yhden parhaimmista kylpylöistä, Break Sokos Hotel Edenin. Täällä vierailijat pääsevät nauttimaan trooppisesta tunnelmasta suuren lasikuvun alla. Tämä kylpylä ihastuttaa lämpimillä porealtaillaan sekä erilaisilla saunoillaan. Kylpylässä on mahdollista päästä nauttimaan turkkilaisesta höyrysaunasta, turvesaunoista ja perinteisistä suomalaisista saunoista.

Break Sokos Hotel Eden sijaitsee Oulussa, ihan 4,5 kilometrin päästä Oulun keskustasta Nallikarin hiekkarannalla. Täällä vierailija pääsee rentoutumaan, ihastelemaan merimaisemaa ja nauttimaan hyvästä ruoasta. Hotellissa on monia merinäköalalla varustettuja ravintoloita, joista vieralijan on mahdollista tilata huippulaadukasta ruokaa koko päivän ajan. Break Sokos Hotel Eden on loistava vaihtoehto juuri sellaisille pariskunnille, jotka haluavat päästä lataamaan akkujaan ja nauttimaan toistensa seurasta erilaisten hierontojen ja muiden hoitojen yhteydessä.

kylpyla

Koli Relax Spa – nauti kansallismaisemista

Suomen romanttisimpana kylpylänä tunnettu Koli Relax Spa sijaitsee Lieksassa Kolilla. Tätä kylpylää ympäröivät uskomattomat kansallismaisemat ja se onkin suunnattu suoraan aikuisille, mikä takaa sen, että lapsia ei hotellissa paljon näy. Hotellin suuret ikkunat mahdollistavat upeiden maisemien katselun. Kolin kylpylä tarjoaa myös elämyksen lämmitetyssä ulkoilma-altaassa, joka on loistava kokemus ainakin talven pakkasilla. Kolin Relax Spassa on tarjolla erilaisia kylpyjä ja elämyssuihkuja sekä tietenkin perinteiset saunat ja aromisauna. Ja koska kyseessä on aikuisille suunnattu kylpylähotelli, tarjolla on monia erilaisia hoitoja ja hierontoja. Koli Relax Spa toimii myös yhteistyössä suomalaisen Lumene-kosmetiikkamerkin kanssa, jolloin vierailija pääsee käyttämään kyseisiä tuotteita vierailunsa aikana. Kylpyläpaketin tarjoaa Break Sokos Hotel Koli, joka tarjoaa vierailijoille myös karjalaista ruokaa, rauhallisen ympäristön ja rentoutumismahdollisuudet.

koli

Flamingo Spa – unelmaloma shoppailijoille

Jos rakkaasi on shoppailijahirmu, tämä kylpylä on loistava vaihtoehto. Flamingo Spa sijaitsee Vantaan Flamingon ostoskeskuksessa, Vantaan lentokentän vieressä. Sijainti ei kuulosta hyvin lupaavalta, mutta kaikki ympäristöpuitteet korvaa monipuoliset palvelut. Kylpylässä on aikuisille oma alueensa, jossa he pääsevät nauttimaan olostansa. Lähellä sijaitsee myös Jumbo-ostoskeskus, erilaiset ravintolat ja elokuvateatteri, mikä takaa loistavan ja myös romanttisen viikonlopun sitä tarvitseville. Flamingo Spa sisältää paljon aktiviteetteja, mikä takaa vauhdikkaan mutta samalla myös rentouttavan pariskuntaloman.

Suomi – kylpylöiden luvattu maa

Suomi on täynnä kylpylöitä, ja jos ylempää löytyvät kylpylät eivät sykähdyttäneet, olemme varmoja että joku Suomen kylpylöistä sopii juuri sinulle. Ystävänpäivälahjana kylpyläreissu on loistava vaihtoehto, sillä se on irtiotto arjesta hemmottelun ja rentoutumisen yhteydessä – vieläpä oman rakkaan kanssa. Suosittelemme tutkimaan erilaisten kylpylöiden tarjontaa ja miettimään, mitä juuri sinä ja kultasi haluatte omalta viikonloppulomaltanne.

Jos kylpylät eivät ole se oma juttu, voit viedä rakkaasi myös johonkin muualle. Jos kukkaro antaa periksi, voitte lähteä kokonaan äkkilähdöllä ulkomaille kuten romanttiseen Pariisiin tai Sveitsin Alpeille. Mökkeily on myös loistovaihtoeho romanttiselle viikonlopulle takkatulen, saunan ja hyvän ruoan yhteydessä.

Toivomme että nämä vinkit auttoivat valitsemaan täydellisen tavan viettää tämän vuoden ystäväpäivä. Hemmottele siis rakkaintasi ja pidä huolta että tarjoat hänelle kaikista ikimuistoisimman ystävänpäivän.