Parhaat shoppailupaikat Lontoossa

Lontoo on yksi kaikkien aikojen lempparikohteista, ja monet menevät sinne juuri shoppailemaan. Tähän on hyvä syy, sillä Lontoo on täynnä mahtavia shoppailumahdollisuuksia, kaiken tyylisille ihmisille. Tänään käymme läpi parhaat ostospaikat, joissa kannattaa ehdottomasti vierailla, mikäli Lontooseen eksyy. Pieni varoituksen sana taitaa olla paikallaan, sillä näistä paikoista harva kävelee ulos, ostamatta yhtään mitään.

  1. TKMaxx

Tämä paikka on oikea aarrearkku, josta voi löytää niin paljon ihania juttuja, laadukkaita sellaisia. TKMaxx:in konseptiin kuuluu, että kauppa myy merkkituotteita, mutta parhaillaan hinnasta on otettu pois jopa yli puolet alkuperäisestä. Usein nämä liikkeet ovat lajiteltu vaatteiden ja kenkien osalta kokojärjestykseen, jotta kaupasta on helppo löytää itselleen sopivia vaatteita. Samaa vaatetta ei TKMaxxista välttämättä löydy kaikkia kokoja, ja jokaisen liikkeen valikoima on yksilöllinen.  Jokainen ostosreissu on siis kuin seikkailu, koskaan et tiedä, löytyykö reissulla vaikka mitä, vai ei sitten yhtään mitään.

2. Primark

Primark on kauppa, jota ei voi jättää mainitsematta, kun on kyse shoppailusta Lontoossa. Tämä edullisten vaatteiden taivas, pitää sisällään kaiken meikeistä ja kodin tavaroista valtavaan valikoimaan kenkiä ja vaatteita. Löydätpä Primarkista karkkiakin. Parasta Primarkissa on hinta. Tämä kauppa myy muotivaatteita, mutta mahdollisesti jopa puolet halvemmalla, kuin muut edulliset kaupat. Jos et ole varovainen, saatat kävellä ulos Primarkista useamman jättikokoisen paperikassin kanssa.

3. Lontoon tavaratalot

Lontoo on oikea luksustavaratalojen kaupunki. Sieltä löytyy Selfridges, Harrods, Marks&Spencer, Harvey Nichols, Debenhams, sekä Liberty. Varmasti paljon muitakin, mutta tässä suosituimmat. Jokainen tavaratalo on jo itsessään nähtävyys. Ne ovat täynnä kaikkea mahdollista, yleensä kalliilla hinnoilla. Harrods on ehdottomasti klassisin tavaratalo Lontoossa, ja siellä kannattaa piipahtaa, vaikka mitään ei ostaisikaan.

4. Topshop

Topshop on täynnä muotivaatteita, niin edullisemmalla kuin hieman kalliimmallakin hinnalla. Uskomattoman iso kauppa pitää sisällään huikean valikoiman kenkiä, asusteita, ja kivoja vaatteita. Topshop löytyy esimerkiksi Oxford Streetiltä.

5. Regent Street & Bond Street

Nämä kaksi ostoskatua ovat täynnä merkkivaatteita, niin oikeita luksusmerkkejä kuin hieman halvempiakin merkkejä. New Bond Streetiltä löydät myös Victoria’s Secret -liikkeen, jossa kannattaa käydä, jos et ole ennen kyseisessä liikkeessä vieraillut. Regent Streetiltä taas löydät suosittuja merkkejä, aina Hollisterista Burberryyn. Myös ikoninen lelukauppa Hamley’s löytyy tämän kadun varresta.

6. Camden Lock Market

Camden on yksi Lontoon eloisimmista kaupunginosista, joka on täynnä nykykulttuuria. Jos etsit jotain erikoista, löydät sen mitä luultavimmin Camdenista. Camdenin markkinat, ovat etenkin uskomattoman ruokatarjontansa osalta ainutlaatuiset. Varaa mukaan hieman käteistä, ja nauti etnisen ruoan tarjonnasta markkinoilla. Voit syödä mitä tahansa intialaisesta ruoasta pizzaan, ja eksoottisiin jälkiruokiin.